Perna Puf Gasca

  261,00 lei
  Cu TVA
  Dimensiune
  Cantitate


  Credit module tbi bank 3.3.5

  65.39 Lei x 4 rate

  STRUCTURA

  HUSA

  • 100% bumbac
  • Husa nu este detasabila si cusuta cu banda
  • Textilul corespunde standardului Oeko-Tex Standard 100

  Umplutura perna: puf de gasca
  Umplutura pilota: puf de gasca
  Lavabila la 30 de grade Celsius
  Program de centrifugare minim

  Puful provine de la păsări acvatice, precum raţele şi gâştele. Funcţia principală a pufului este cea de izolare şi este motivul pentru care se găseşte pe corpul păsărilor. Penele cu puf sunt aproape tridimensionale şi au multe fire ondulate care pot atât să absoarbă umiditatea, cât şi să menţină corpul cald.

  Puful de gasca are o structura foarte fina care ii permite sa inmagazineze o cantitate mare de aer. Astfel pilota va reveni usor la forma initiala dupa comprimare.Cu cat umplutura contine mai mult puf de gasca, cu atat pilota va fi mai calduroasa, mai lejera si cu mai mult volum. Puful de gasca permite o foarte buna circulatie a aerului in interiorul pilotei si absoarbe umiditatea.

  Plăpumile şi pernele trebuie să fie scuturate zilnic, pentru a menţine forma umpluturii, precum şi rezistenţa pufului şi a pernelor.

  Evitaţi aspirarea sau baterea plăpumii, deoarece puteţi deteriora puful sau penele. Dacă plapuma se poate spăla la maşină, urmaţi instrucţiunile cu atenţie şi asiguraţi-vă că este uscată complet înainte de a o utiliza din nou.

  Dormitorul trebuie să fie aerisit în mod corespunzător, zilnic, iar cuvertura de pat nu trebuie aşezată peste plapumă peste câteva ore. Astfel, umiditatea se poate evapora, iar plapuma rămâne aerisită şi proaspătă.

  Pentru a face ca puful sau penele să revină la forma iniţială, puteţi usca prin centrifugare plapuma sau perna, timp de câteva ore, eventual împreună cu o minge de tenis sau un pantof din cauciuc, pentru a vă asigura că puful sau penele s-au aşezat corect. Este o idee bună să scoateţi plapuma şi perna din maşină odată la cincisprezece minute şi să le scuturaţi.

  Detalii ale produsului

  perna-puf-gasca
  199 Produse

  Fisa tehnica

  Dimensiune
  40x40cm, 50x70cm, 70x70cm

  Pentru produsele din categoriile Saltele și toppere: Livrare intre 1-5 zile lucratoare.

  Pentru produsele din gama GREIGE: Livrare între 7 și 10 zile, în funcție de disponibilitatea din stoc.