BestSleep
Producător Saltele

Nopțile odihnite încep aici.
Pregătește-ți patul pentru somnul cel mai liniștit și dimineți de neoprit.

Magazinul oficial al producătorului de saltele BestSleep

Peste 100.000 de produse vândute în România, datorită calității premium a materialelor

Produse recomandate

Canapele

Canapeaua Click Clack New York

898,00 lei

Canapeaua click-clack de la BEST SLEEP este un produs perfect pentru camerele de tineret avand dubla utilizare,atat ca si pat, pe timpul noptii, cu dimensiunile max de 190×130 cm, dar si ca o canapea cu 3 locuri care poate fi folosita in birouri, camerele de zi sau saloane, pe timpul zilei.

Schimbarea poziției din canapea in pat si invers se realizeaza foarte usor fara a necesita deprinderi speciale sau unelte,prin simpla ridicare a partii din fata a somierei impreuna cu canapeaua si rearanjare husa textila.

(0/5)

Găsește-ți salteaua pereche

Îți place să dormi pe-o parte sau pe spate. Pe saltea moale, fermă,
sau numai bună. Tu îți cunoști corpul. Noi știm cum să-ți alegi
salteaua pe măsura nevoilor tale.

Salteaua Blue Moon

Salteaua Blue Moon este cea mai avansata din seria Pocket spring. Profităm de confortul adaptabil al spumei cu memorie și îl combinăm cu suportul avansat al arcurilor de tip pocket. Este echilibrul perfect pentru un somn mai bun.

Bordura noastră de suport vă ajută să distribuiți în mod uniform presiunea corpului, asigurând suportul pe toate laturile saltelei. Am adăugat spuma de comfort pentru o flexibilitate sporită și o senzație personalizata.

Salteaua Karma

O saltea pocket springs este formata din arcuri ambalate individual in textil, astfel incat acestea functioneaza independent unele de altele si fiecare arc reactioneaza la greutatea exercitata direct asupra sa. 

High Resiliance Foam este o spuma inovatoare din poliuretan, care are un grad de responsivitate mult mai ridicat decat spuma de memorie.

Salteaua Star

Arcurile de tip pocket care stau la baza acestei saltele permite fiecarei unitati de arc sa reduca deranjul potential generat de miscarile partenerului, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un somn odihnitor.

Salteaua este reversibila astfel incat va permite sa va alegeti duritatea preferata. Beneficiaza de sistem de aerisire Best Sleep Air pe laturi permitand aerului sa circule liber.

Topper latex 100% natural 5cm, husa bumbac organic
începând de la 819,83 lei

Perna Latex 100%
Natural Forma Oval

începând de la 261,80 lei

Perna Latex 100% Natural Forma Ergonomica
începând de la 261,80 lei

Descoperă colecția Lemon

Îți place să dormi pe-o parte sau pe spate. Pe saltea moale, fermă, sau numai bună. Tu îți cunoști corpul. Noi știm cum să-ți alegi salteaua pe măsura nevoilor tale.

.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne de Luni până Vineri la numărul 0371517495