Saltele cu arcuri pocket springs

Saltea Gala pocket

2.123,75 lei 1.699,00 lei

O zi buna incepe cu somnul din noaptea precedenta, iar salteaua a fost conceputa astfel incat sa iti ofere un somn sublim.

(0/5)

Saltea Yellow Diamond Pocket

1.889,00 lei

Salteaua Yellow Diamond 7 zone de confort: Miezul saltelei Yellow Diamond Pocket este format din spuma ultra performanta elastica , spuma memory, spumă PU standard, si arcuri de tip pocket. Datorită tehnologiei moderne, miezul saltelei Yellow Diamond Pocket oferă suport pentru tot corpul.

(0/5)

Saltea Silver Premier

1.194,00 lei 625,91 lei

Această saltea este ideală pentru toți cei cărora le plac saltelele de duritate medie sau au probleme cu durerile de spate și picioare. Înălțimea saltelei este de 20 cm. Miezul saltelei Silver Premier este format din spuma ultra performanta elastica , spumă PU standard, si arcuri de tip pocket.  Datorită tehnologiei moderne, miezul saltelei Silver Premier oferă suport pentru tot corpul.

Această saltea este excelentă pentru persoanele care preferă să doarmă  pe spate, și mai ales pentru cei cărora le plac saltelele mai ferme și suferă de dureri de spate și rigiditate, cu un miez unic , stimulează mușchii, oasele și eliberează punctele critice de presiune, astfel incat creste semnificativ calitatea somnului.

(4.8/5)