Lemon

  Saltea Lemon latex 100% Natural Fermitate mare

  1.269,00 lei
  Cu TVA

  Un mediu inconjurator sanatos este important atat pentru noi, cat si pentru generatiile care ne urmeaza. In noua noastra gama, Lemon, darurile naturii sunt transformate intr-un produs natural prin excelenta, care este folosit in confectionarea saltelelor, topperelor si pernelor noastre.

  Prin urmare, in produsele noastre folosim doar polimeri de cauciuc 100% naturali. Iar produsele noastre sunt astfel foarte rezistente, durabile si au proprietati excelente pentru a sustine punctele de presiune ale corpului in fiecare noapte.

  Pentru comenzile cu dimensiuni atipice data de finalizare este intre 7-10 zile.

  Dimensiune
  Cantitate


  Credit module tbi bank 3.3.5

  76.75 Lei x 24 rate

  PURITATEA MATERIALELOR

  Plantatiile vietnameze de cauciuc sunt foarte competitive in privinta dimensiunilor, ceea ce permite un management corect al exploatarii si o selectare atenta a arborilor de cauciuc cei mai potriviti, in functie de tip si de varsta. Doar cauciucurile de cea mai buna calitate vor fi centrifugate si procesate mai departe.

  Produse Organice Premium

  PRODUSE ORGANICE PREMIUM

  Produsele gamei LEMON sunt realizate din materiale naturale si organice. Latexul provine de pe plantatii vietnameze si sunt certificate Eco, pentru a atesta absenta chimicalelor daunatoare din compozitie.

   

  Latex Natural

  LATEX NATURAL

  Saltele Lemon sunt realizate cu LATEX natural, certificat ECO. Acesta este un material prietenos cu mediul, de foarte buna calitate, rezistent si cu un control al temperaturii care intrece orice alt material sintetic.

  Certified Organic Cotton

  BUMBAC ORGANIC

  Saltelele noastre sunt acoperite cu bumbac organic, unul dintre cele mai confortabile materiale disponibile. Acesta este placut la atingere si permite pielii sa respire.

  COLECTIA DE SALTELE SI TOPPERE

  Cele mai bune saltele din lume sunt facute din polimeri de cauciuc 100% naturali.

  Nici un alt material nu se compara cu confortul, capacitatea de aerisire, elasticitatea, izolarea miscarii, durabilitatea, suportul si chiar si biodegradabilitatea acestui material. Ofera saltelei un confort superior si o capacitate de suport ridicata.

  Saltelele pot avea diferite grade de fermitate, de la una scazuta si pana la una extra-ferma. Topperele de latex ofera o atenuare excelenta si delicata a punctelor de presiune. Procesul nostru de productie continuu, ofera garantia faptului ca produsele noastre sunt dintr-o singura bucata, fara lipiri verticale sau laminare. Aceasta asigura o sustinere consistenta si uniforma pe suprafata intregii saltele. Fara puncte tari sau moi, fara inconsistente – saltelele noastre ofera suportul ideal.

  Topperele sunt disponibile in variante de grosime cuprinse intre 2.5 cm si 10 cm

  • Sunt certificate Eco, atestand absenta chimicalelor daunatoare
  • Productia are loc in apropierea plantatiilor de latex. Astfel sunt evitate chimicalele folosite pentru a stabiliza latexul lichid in timpul transportului.
  • Prelucrarea latexului are loc intr-un cuptor vertical cu un proces controlat de incalzire. Astfel se garanteaza o densitate uniforma a produsului.

  SUSTINERE COMPLETA

  Te misti mereu in timpul somnului, cu cateva schimbari majore de pozitie pe parcursul unei nopti. Corpul tau face asta pentru a usura presiunea care apare cand ramai in o singura pozitie si pentru a controla temperatura corporala.

  Produsele LEMON din latex natural au fost gandite special pentru un somn mai confortabil.

  Latexul nostru usureaza presiunea din zonele sensibile si ajuta la reducerea miscarilor si intoarcerilor din timpul somnului.

  Gaurile din latex au rolul de a imbunatati calitatile acestuia si de a creste circulatia aerului, oferind astfel un mediu mai racoros de somn decat in cazul saltelelor din spuma de memorie sau alte variante de spuma poliuretanica.

  Latexul natural, produs de arborele Hevea Brasillensis, contine un procent mic de compusi diferiti de cauciuc. Dintre acestia amintim o varietate de proteine care joaca un rol important in biosinteza si stabilizarea latexului in interiorul arborelui.

  Alergiile la latex pot sa apara prin expunerea repetata la proteinele antigenice care apar in mod natural in latex.

  Prin reducerea cantitatii de proteine antigenice din latexul lichid natural si neprelucrat, riscul de a dezvolta alergii este semnificativ redus.

  La LEMON folosim o formula brevetata, care leaga particulele non-cauciuc din latexul natural si ajuta la eliminarea lor in timpul procesului de centrifugare. Ca urmare a acestui proces, se obtine un latex natural revolutionar, cu toate proprietatiile latexului natural, dar fara proteinele care pot cauza alergii.

  LATEX NATURAL CU MINIM DE PROTEINE ANTIGENICE

  Procesul nostru de productie ofera un latex natural cu minim de proteine antigenice, adica un produs aproape fara proteine antigenice dar pastrand toate atributele pozitive ale latexului natural. Astfel, alegerea unui produs din acest material este si una prietenoasa cu mediul.

  In plus, acest latex revolutionar are si un miros mai redus de cauciuc, este mai alb, iar prin absenta aproape in totalitate a proteinei antigenice, acest latex este biodegradabil si nu este toxic.

  • Umplutura: Latex 100%  natural D95
  • Material exterior: 100 % bumbac organic
  • Material matlasare: bumbac organic in rola
  • Fermoar: bumbac organic
  • Husa: detasabila
  • Culoare: crem
  • Instructiuni ingrijire: Lavabila, la 40 grade

  Detalii ale produsului

  saltea-lemon-latex-100-natural-fermitate-mare
  200 Produse

  Fisa tehnica

  Dimensiune
  200x160cm, 200x180cm, 200x80cm, 200x90cm

  Pentru produsele din categoriile Saltele și toppere: Livrare intre 1-5 zile lucratoare.

  Pentru produsele din gama GREIGE: Livrare între 7 și 10 zile, în funcție de disponibilitatea din stoc.