Lemon

  Perna Latex 100% Natural Forma Ergonomica

  261,80 lei
  Cu TVA

  Un mediu inconjurator sanatos este important atat pentru noi, cat si pentru generatiile care ne urmeaza. In noua noastra gama, Lemon, darurile naturii sunt transformate intr-un produs natural prin excelenta, care este folosit in confectionarea saltelelor, topperelor si pernelor noastre.

  Prin urmare, in produsele noastre folosim doar polimeri de cauciuc 100% naturali. Iar produsele noastre sunt astfel foarte rezistente, durabile si au proprietati excelente pentru a sustine punctele de presiune ale corpului in fiecare noapte.

  Cantitate


  Credit module tbi bank 3.3.5

  65.59 Lei x 4 rate

  PURITATEA MATERIALELOR

  Plantatiile vietnameze de cauciuc sunt foarte competitive in privinta dimensiunilor, ceea ce permite un management corect al exploatarii si o selectare atenta a arborilor de cauciuc cei mai potriviti, in functie de tip si de varsta. Doar cauciucurile de cea mai buna calitate vor fi centrifugate si procesate mai departe.

  Produse Organice Premium

  PRODUSE ORGANICE PREMIUM

  Produsele gamei LEMON sunt realizate din materiale naturale si organice. Latexul provine de pe plantatii vietnameze si sunt certificate Eco, pentru a atesta absenta chimicalelor daunatoare din compozitie.

   

  Latex Natural

  LATEX NATURAL

  Saltele Lemon sunt realizate cu LATEX natural, certificat ECO. Acesta este un material prietenos cu mediul, de foarte buna calitate, rezistent si cu un control al temperaturii care intrece orice alt material sintetic.

  Certified Organic Cotton

  BUMBAC ORGANIC

  Saltelele noastre sunt acoperite cu bumbac organic, unul dintre cele mai confortabile materiale disponibile. Acesta este placut la atingere si permite pielii sa respire.

  Elasticitatea naturala a pernelor de latex permite o miscare mai usoara pe parcursul noptii. Prin urmare va veti bucura de un somn mai odihnitor si de o mai buna circulatie a sangelui. Pernele sunt fine la atingere, dar sustinerea creste cu cat creste si presiunea.

  Perforarea naturala, realizata din milioane de mici celule, asigura circulatia aerului si disiparea caldurii. Pentru ca nu retine umezeala, perna de latex va ajuta sa aveti un somn adanc, noapte de noapte.

  Testele efectuate pe pernele noastre de latex au aratat ca isi pierd doar 4% din greutate si ferminate dupa 10 ani de utilizare, depasind cu mult durabilitatea altor tipuri de perne.

  Latexul natural, produs de arborele Hevea Brasillensis, contine un procent mic de compusi diferiti de cauciuc. Dintre acestia amintim o varietate de proteine care joaca un rol important in biosinteza si stabilizarea latexului in interiorul arborelui.

  Alergiile la latex pot sa apara prin expunerea repetata la proteinele antigenice care apar in mod natural in latex.

  Prin reducerea cantitatii de proteine antigenice din latexul lichid natural si neprelucrat, riscul de a dezvolta alergii este semnificativ redus.

  La LEMON folosim o formula brevetata, care leaga particulele non-cauciuc din latexul natural si ajuta la eliminarea lor in timpul procesului de centrifugare. Ca urmare a acestui proces, se obtine un latex natural revolutionar, cu toate proprietatiile latexului natural, dar fara proteinele care pot cauza alergii.

  LATEX NATURAL CU MINIM DE PROTEINE ANTIGENICE

  Procesul nostru de productie ofera un latex natural cu minim de proteine antigenice, adica un produs aproape fara proteine antigenice dar pastrand toate atributele pozitive ale latexului natural. Astfel, alegerea unui produs din acest material este si una prietenoasa cu mediul.

  In plus, acest latex revolutionar are si un miros mai redus de cauciuc, este mai alb, iar prin absenta aproape in totalitate a proteinei antigenice, acest latex este biodegradabil si nu este toxic.

  Umplutura: Latex 100%  natural
  Material exterior: 100 % bumbac organic
  Fermoar: bumbac organic
  Dimensiuni (cm):  44x63x12cm
  Husa: detasabila
  Culoare: crem
  Instructiuni ingrijire: Lavabila, la 40 grade

  Detalii ale produsului

  perna-latex-100-natural-forma-ergonomica
  191 Produse

  Fisa tehnica

  Dimensiune
  60x38x12

  Pentru produsele din categoriile Saltele și toppere: Livrare intre 1-5 zile lucratoare.

  Pentru produsele din gama GREIGE: Livrare între 7 și 10 zile, în funcție de disponibilitatea din stoc.